Het gezicht achter F.O.X. Nails NL

Mijn naam is Christina en ik ben het gezicht achter F.O.X. nails NL.

Ik heb al bijna 5 jaar mijn eigen nagelsalon. Een paar jaar geleden, tijdens mijn vakantie in Oekraïne (familiebezoek) ontdekte ik F.O.X. en probeerde een aantal producten thuis. Zelf was ik al enthousiast over de kleuren, maar vooral mijn klanten vonden die prachtig. Ik merkte dat het product ook echt goed was. Niet alleen het kleurenpalet is bijzonder, ook de base/tops.

Vandaar dat we besloten om F.O.X. naar Nederland te halen. Ik zocht contact met het bedrijf TM F.O.X. dat mij uitnodigde om in Kiev langs te komen. Ik werd meteen super enthousiast over het bedrijf, de mensen die er werkten en vooral het product.

F.O.X

Het bedrijf werd opgericht in 2014 en veroverde sinds de eerste dagen de harten van nagelstylisten. F.O.X-technologen hebben hard gewerkt om elk product te laten voldoen aan de eisen van zowel nagelprofessionals als enthousiastelingen.

In de afgelopen 5 jaar heeft F.O.X de leidende posities ingenomen op de markt van Oekraïne. Het bedrijf is op 13 februari 2019 gecertificeerd met ISO-22716:2017, de internationale kwaliteitsnorm voor de cosmetica-industrie. Het bedrijf werd in Oekraïne het eerste dat dit certificaat ontving.

De productie van de producten werd gedaan in USA maar sinds vorig jaar word de productie van de producten in Kiev (Oekraïne) gedaan.

F.O.X is liefde

  1. F.O.X houdt van het ontwerpen van het design van de flesjes en de grootte, wat veel betekend voor de professionals.
  2. F.O.X houdt van een groot assortiment aan kleuren.
  3. F.O.X houdt van een goede kwaliteit producten en richt zich erop dat deze zo min mogelijk geur heeft.
  4. F.O.X houdt ervan om een breed assortiment aan te kunnen bieden aan professionals.
Loop de nieuwe collectie niet mis. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  • Updates over de nieuwste collecties
  • Aanbiedingen die niet te weerstaan zijn
  • Nieuws over productontwikkelingen